Közélet

2013.12.30. 06:23

Titokban alakult a tanárok együttese

Fantasztikus karácsonyi koncertet tartottak a Talentum iskolában, ami merőben eltért a korábbiaktól. Eddig ugyanis tatai és környékbeli együtteseket, énekkarokat, volt tanítványokat hívtak mindig, hogy előadásukkal megörvendeztessék a diákokat.

kemma.hu

Most viszont – az alma mater 20. születésnapjához kapcsolódva – a tantestület tagjai okoztak igazi meglepetést.
Történt ugyanis, hogy a tanárok nagy titokban megalakították a „Talent Teachers Együttest”, melynek tagjai a Piramistól az Ajándék című dalt, Halász Judittól a Mit tehetnék érted; az ABBA együttestől az „I have a dream” címűt énekelték, majd előadták az LGT ismert slágerét, a Neked írom a dalt, s azzal is elsöprő sikert arattak. A hangulatot csak fokozta Szabó Ákos tanár úr saját szerzeményének bemutatása, továbbá Bérces Pálné tanárnő klasszikus zenedarabokat megszólaltató gitárjátéka, valamint Lázár Ervin egyik meséjének bábszínházas változata.

Elhangzott még Nagy László: Adjon az Isten című verse Fogelné Nagy Évától, majd ugyan ezt a költeményt Rónai Orsolya el is énekelte. A felejthetetlen program legvégén a diákok megtanulták Szécsi Margit: Úgy néztem magamra mindig című versének megzenésített változatát is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!