Közélet

2010.11.22. 15:21

Kósz Zoltán kézfogásokat gyűjtött Tatán

Kósz Zoltán olimpikon, vízilabdázó Tatán Talentum és a Jávorka Sándor középiskolákban tartott előadásokat hétfőn.

Sz. A.

A Modern Üzleti Tudományok Főiskolájának sportnagykövete a következő hetekben hónapokban az ország mintegy száz középiskoláját keresi fel, hogy saját példáján keresztül mutassa ne az egészséges életmód, a környezetvédelem, a sport és a tanulás fontosságát, és azt az örömet, amelyet ezek adnak az embernek.

A látogatásokon ezen eszmék terjesztéséhez gyűjti a kézfogásokat, hiszen a cél, hogy minél többen csatlakozzanak a programhoz.
A sidney-i olimpia bajnokára sok diák volt kíváncsi, a Talentumban stílszerűen a tornateremben tartott vetítettképes előadást, amelyen persze a diákok is szóhoz juthattak.

Többek között arra volt kíváncsi, hogy hányan sportolnak a csapatból, mert jó fizikumúnak tűntek a tanulók. A Talentumba két MÜTF-ös diák is elkísérte az élsportolót.
Az olimpikon szerdán Komáromban, a Kempelen Farkas Ügyviteli Alapítványi Középiskola és Kollégiumban és a Kultsár István Szakközépiskolában gyűjti tovább a kézfogásokat és mesél a diákoknak a sportról, illetve nem mindennapi kezdeményezéséről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!