Közélet

2010.02.19. 17:12

A Vértesi Erőmű lett az oroszlányi BKV

Több mint háromezren válaszoltak Czunyiné dr. Bertalan Judit, a Fidesz és a KDNP országgyűlési képviselő jelöltjének levelére, amelyben az oroszlányi térség problémáira volt kíváncsi. Kiderült, az erőmű körüli botrány tisztázására várnak a legtöbben.

M. A.

Levélben kereste meg a körzet összes háztartását Czunyiné dr. Bertalan Judit, a Fidesz és a KDNP országgyűlési képviselő jelöltje, hogy felmérje, a választók szerint mik a legfontosabb feladatok a térségben.

– Magam is meglepődtem, hogy milyen sokan válaszoltak, 3237 válaszlevelet kaptam. Ami azonnal kirajzolódott, hogy a Vért körül kialakult helyzet tisztázását várják leginkább az emberek. Többen fogalmaztak úgy, hogy az erőmű lett Oroszlány BKV-botránya – számolt be sajtótájékozatón az eredményről a jelölt.

Kiemelte, ha megfelelő rálátása lesz, a felelősök megnevezése, a bizonyító erejű dokumentumok nyilvánosságra hozatala lesz a feladata. Elmondta azt is, emellett gyakorisági sorrendben a közélet tisztaságát várják el az emberek, munkahelyteremtést, családi adózást, a bakonyaljai térségben a mezőgazdaság fejlesztését szeretnék sokan.

– Az utóbbi két hétben beérkezett válaszokban gyakori volt a közbiztonság erősítésének igénye. A fiatal házasok a bölcsődei helyek növelését és a szocpol visszaállítását szeretnék. A nyugdíjasok fő igénye, hogy a járandóságukból megélhessenek – részletezte Czunyiné dr. Bertalan Judit, aki hozzátette, a válaszok alapján állítja össze programját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!