Közélet

2009.03.20. 12:36

Megyénkből 25-en lesznek ott az MSZP kongresszusán

Szombaton tartja tisztújító kongresszusát a Magyar Szocialista Párt a SIMA-csarnokban. Megyei irodájuk vezetőjétől, Ráczné Horváth Katalintól megtudtuk, hogy szűkebb hazánkból huszonöten lesznek jelen a délelőtt kezdődő tanácskozáson.

P. P.

A parlamenti képviselők közül dr. Schvarcz Tibor, Tatai-Tóth András, Keleti György, Zatykó János, dr. Tittmann János, Lukács Zoltán, dr. Horváth Klára és Winkfein Csaba. Küldöttként a tatabányai Fekete Miklós, Zsidek Ferenc, Molnár Gábor, Takács Péter, a tatai Boda Balázs és Varga Judit, Oroszlányból Székely Antal, Kisbérről Fallmann József, Komáromból dr. Mészáros Gyula, Dorogról Baranyai Lőrinc és az esztergomi Greiner Zoltán, valamint Nyíri Attila.

Ők valamennyien szavazhatnak is, míg tanácskozási joggal lesz ott az esztergomi dr. Kovács László, mint az országos etikai bizottság tagja, valamint a választmányi tagok közül a dorogi Karcz Jenő, a tatabányai Ujházy Emil, a tatai Hunyadi Imre, továbbá a komáromi dr. Kerekes Tibor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!