betőrés

2018.06.04. 09:18

A 24 éves B. Gergő nem először gondolta úgy, hogy elveszi a másét

Az oroszlányi férfi egy helyi kocsmába tört be, ahonnan készpénzt és italokat vitt el. Kiderült, hogy már több vagyon elleni bűncselekmény is van a rovásán.

kemma.hu/police.hu

Forrás: shutterstock

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt folytatott eljárást egy 24 éves oroszlányi férfi ellen. A rendőrségre április 30-ára virradóan érkezett bejelentés, hogy egy oroszlányi presszóba egy ismeretlen tettes betört és onnan váltópénzt, valamint szeszes italokat lopott el.

A rendőrök a széleskörű adatgyűjtés eredményeképpen még aznap elfogták és az Oroszlányi Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Gergőt, aki korábban több vagyon elleni bűncselekményt is elkövetett.

A rendőrség a férfit bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a bíróság május 2-án elrendelt. A gyanúsított ellen folytatott büntetőeljárást a rendőrség a napokban befejezte és bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

(Borítókép: Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!