tűzesetek

2018.08.13. 18:24

Kigyulladt egy hűtőszekrény, és egy villanyóra is kiégett

Több tűzeset miatt is ki kellett vonulniuk a tűzoltóknak hétfőn. Ácson egy hűtő, a megyeszékhelyen pedig egy villanyóra adott munkát nekik.

kemma.hu

A tulajdonos is megsérült a hűtőszekrény oltása közben. Végül az ácsi önkorményzati tűzoltók fékezték meg a lángokat.

Fotó: Katasztrófavédelem

Hétfő hajnalban egy családi ház konyhájában kigyulladt hűtőszekrény miatt vonultak a helyi önkormányzati tűzoltók Ácson. A lakás tulajdonosa az egység kiérkezése előtt három darab poroltóval próbálta eloltani a tüzet, azonban így sem sikerült megfékezni a lángokat.

Az ácsi önkormányzati tűzoltók sikeresen eloltották a tüzet (Fotó: Katasztrófavédelem)

Végül a kiérkező egység egy gyorsbeavatkozó vízsugárral eloltotta a berendezést, a lakást átszellőztette, majd a hűtőszekrényt kivitték a lakásból. A tűzeset idején hárman tartózkodtak az épületben, közülök a tulajdonos megsérült az oltás során, őt a mentők kivizsgálás céljából kórházba szállították.

Dél körül pedig egy családi ház villanyórája égett ki a tatabányai Gárdonyi Géza utcában. A tűzesethez a megyeszékhely tűzoltóit riasztották, akik poroltóval oltották el a tüzet, így az nem terjedt tovább az elektromos hálózatra. Személyi sérülés nem történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!