agresszió

2019.09.05. 08:16

Bíróságon felelhet tetteiért az utcán verekedő tatabányai nő

Az utcán keveredett szóváltásba ismerősével a tatabányai nő, akit agresszív módon több alkalommal megütött és letérdelt.

Kemma.hu

Fának csapódott egy gépkocsi szerda délelőtt Környe és Tata között, a baleset következtében egy ember beszorult az autóba.

A rendőrség tájékoztatása szerint megküldték a bíróság elé állítási javaslatukat a Tatabányai Járási Ügyészségnek azzal a tatabányai nővel kapcsolatban, aki az utcán bántalmazta ismerősét. A rendőrök súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytattak büntetőeljárást.

Egy oroszlányi nő tett feljelentést augusztus 7-én egy tatabányai ismerőse ellen, aki aznap délelőtt Tatabányán, az utcán előzetes szóváltást követően bántalmazta őt. Elmondta, hogy a 32 éves Cs. Zsuzsanna többször megütötte a fején és az arcán, valamint letérdelte az oldalát, amibe belesérült. A tatabányai nyomozók még aznap este kihallgatták az agresszív tatabányai nőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában