nem jött össze

2019.05.13. 15:01

Bebukta: műszaki hibás kocsit akart „elkötni” Tatabányáról a 17 éves fiú

A 17 éves tatabányai fiatal egy műszaki hibás személygépkocsit próbált beindítani, de a rendőrök a még azelőtt elfogták, hogy bárhová is mehetett volna.

Kemma.hu/police.hu

A fiatal március 29-én éjszaka Tatabányán, egy műhely előtt álló Suzuki terepjáró ajtaját kinyitotta, beszállt, a világítást felkapcsolta és a benne lévő indítókulccsal megpróbálta beindítani a kocsit. Ekkor még nem tudta, hogy az autó műszaki hibás. Egy arra járó zavarta meg és értesítette a rendőröket, akik perceken belül a helyszínre értek és még az autóban elfogták a fiút, akit a rendőrkapitányságra előállítottak.

Ezt az autót próbálta meg beindítani a fiú. (Fotó: Police.hu)

Később derült ki, hogy a jármű műszaki hibás volt, ezért nem lehetett beindítani. A fiút a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, ellene jármű önkényes elvétele bűntett miatt folytattak büntetőeljárást. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és vádemelési javaslattal megküldte az eljárás ügyiratait az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!