gyorshatás

2019.12.16. 13:27

16 óra alatt 40 gyorshajtót szűrtek ki a kisbéri rendőrök

A kisbéri rendőrök hétvégén a 81-es és 13-as számú főutakon végeztek sebesség ellenőrzést, amely során negyven gyorshajtót szűrtek ki.

Kemma.hu

Forrás: Police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint leállításos sebesség ellenőrzést végeztek a Kisbéri Rendőrkapitányság munkatársai december 14. és 15. között. A hétvégén a 81-es és a 13-as számú főúton ellenőrizték a közlekedők sebességét, amelynek során 40 gyorshajtót szűrtek ki az egyenruhások. A kétnapos akció ideje alatt 32 gyorshajtóval szemben közigazgatási, míg nyolc esetben helyszíni bírságot szabtak ki a rendőrök.

December 15-én délelőtt a 13-as számú főúton egy 25 éves érdi férfival szemben intézkedtek a rendőrök, aki a megengedett 90 km/h helyett 121 km/h-val közlekedett a gépkocsijával. A sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív lett, ezért vele szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.

A baleseti statisztikák szerint a közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás, ezért a rendőrség folyamatos ellenőrzésekkel és figyelemfelhívó kampányokkal küzd azért, hogy a szabályokat mindenki betartsa. Mindannyiunk közös érdeke, hogy a közutakon kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket közlekedési baleset miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában