Kék hírek, bulvár

2017.06.28. 16:27

Súlyos baleset: akkora erővel csapódott be a kamion, hogy kirepült a buszból a sofőr

Kanyarodás közben, hátulról hajtott bele egy kamion az Epöl és Esztergom között közlekedő autóbuszba szerda délután Nagysápon. A 64 éves buszsofőr kirepült a járműből, és súlyosan megsérült.

kemma.hu

Mint korábban megírtuk, baleset érte az Epöl és Esztergom között közlekedő menetrend szerinti autóbuszjáratot szerdán délután három óra körül a nagysápi kereszteződésben. A járműbe kanyarodás közben egy kamion hajtott hátulról.

Az ütközés következtében a 64 éves buszsofőr kirepült a zárt első ajtón, többszörös csonttörést szenvedett, a mentők a tatabányai kórházba szállították. A vezető nélkül guruló busz körülbelül 200 méter után az árokban állt meg. Négy utas, illetve a kamion vezetője könnyebben megsérült, informálta a kemma.hu-t a rendőrség.

Az autóbusz vezetője 40 éve vezet, nyugdíjasként dolgozik a közlekedési központnál. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja – tájékoztatta a kemma.hu-t Pruzsina Alice, a KNYKK kommunikációs főmunkatársa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!