Kék hírek, bulvár

2016.12.19. 10:06

Kis híján megölte egyetlen ökölcsapással

Nőket inzultált a 38 éves férfi, ezt pedig a szomszédja nem tűrte szó nélkül. A lovagiasság kis híján az életébe került.

kemma.hu

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal a 38 éves férfivel szemben, aki bántalmazta a viselkedését számon kérő szomszédját. A férfi által elkövetett bűncselekmény két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

A férfi 2015. október 30. napján, az egyik bársonyosi sörözőben italozott a szomszédjával, ők többször veszekedtek, vitáztak, de a férfi az este során női vendégeket is inzultált.

A férfi az utcán is szóváltásba keveredett a szomszédjával, ezért a sértett a kiabálást hallva rászólt, hogy ezt hagyja abba. Az elkövető erre feldühödött, szembe fordult a sértettel és őt hirtelen egy alkalommal, közepes erővel, ököllel arcon ütötte. A sértett férfi elveszítette az egyensúlyát, hátra zuhant, és a feje a beton járdához csapódott. A mentőszolgálat a férfit ellátta, majd kórházba szállította.
A sértett a bántalmazás következtében életveszélyes koponyasérülést szenvedett.

Címkék#Bársonyos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!