Kék hírek, bulvár

2015.11.16. 08:25

Úgy berúgott, hogy Pest helyett Únyon kötött ki

A 67 éves hajléktalan férfi Esztergomban úgy berúgott, hogy rossz buszra szállt Esztergomban. A rendőröktől kért segítséget, hogy hazajusson.

police.hu

Egy únyi telefonfülkéből hívta fel a rendőrséget egy budapesti férfi november 15-én és kérte a rendőrök segítségét. A 67 éves férfi jelezte, hogy hazamenne budapesti otthonába, de ittassága miatt egyedül mindez nem megy neki.


 
A dorogi rendőrök ellenőrizték, valóban igazat mondott-e a férfi és hogy valóban segítségre van szüksége. A járőrök megtalálták a bejelentőt, aki elmondta, hogy hajléktalan és többnyire fővárosi hajléktalanszállókon lakik, de időnként útra kel. Így tett november 14-én is. Budapesten buszra szállt és Esztergomba utazott, ahol italozott.

Mikor vissza akart menni Budapestre, rossz buszra szállt, így jutott el Únyra, de onnan aznap már nem ment több járat a fővárosba. Mivel nem volt hol aludnia és az éjszaka hűvös volt, úgy döntött, a rendőröktől kért segítséget. Mivel az Utcai Segítők Szociális Egyesületének krízisautója épp foglalt volt, a járőrök a mentőket hívták, hogy biztonságba helyezzék a férfit, akit a kihűlés veszélye miatt kórházba vittek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!