Kék hírek, bulvár

2009.09.08. 13:20

Furcsa bűncselekmény miatt nyomoznak Dorogon

Lába kelt egy mobil WC-nek Dorogon. A toy-toy-t a József Attila Művelődési Ház körül folyó munkálatok idejére állította fel a kivitelező cég. Múlt hét hétfőn még „dísze” volt a térnek, mostanra azonban eltűnt a toilet.

kemma.hu

  Léber Gabriellától, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől megtudtuk: a toy-toy-t még júliusban állították fel az Otthon téren a térköveket lerakó munkásoknak. A munkálatokat egy hétre felfüggesztették, máshol is dolgozniuk kellett, így senkinek sem tűnt fel a lopás. A bérlő hétfőn jelentette be a bűncselekményt, miután meggyőződött arról, hogy a mobil WC-t nem a szolgáltató vette vissza szó nélkül.

Az elmúlt hetekben nem ez volt az egyetlen lopás, mely mosolyt csalt a rendőrök arcára. Keresünk például seprűtolvajt, de feljelentés érkezett pár darab tégla, egy nagyméretű fazék, pár üveg paradicsombefőtt, vagy elakadásjelző háromszög eltűnése miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!