Kék hírek, bulvár

2009.05.25. 14:07

Keresik az ismeretlen járművezetőt

A Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja annak a közúti közlekedésnek a körülményeit, amely május 13-án 14 óra körüli időben Tatabányán a Búzavirág úton történt.

kemma.hu

Bálint Gabriellától, a Tatabányai Rendőrkapitányság hivatalvezetőjétől megtudtuk: a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 43 éves oroszlányi nő egyenrangú útkereszteződésben Seat Ibiza típusú személygépkocsijával úgy kanyarodott jobbra, hogy nem adott elsőbbséget egy 36 éves szomódi hölgy által vezetett Opel Vectra Caraván típusú járműnek, és összeütköztek. Ez utóbbi éppen előzési manővert hajtott végre: közvetlenül a baleset bekövetkezése előtt egy ismeretlen személy által vezetett, ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú, zárt felépítményű gépkocsit előzött.

Az ügyben eljáró Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya várja az ismeretlen járművezető jelentkezését, illetve kéri, hogy aki a sofőr személyével, jelenlegi tartózkodási helyével, az általa vezetett járművel vagy a balesettel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja hivatali időben a 34/517-777 (21-48 mellék) telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 112, 107 segélyhívó telefonszámok valamelyikén.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!