Kék hírek, bulvár

2009.04.24. 08:59

Folytatódik a sikkasztással vádolt fideszes pere

Péntek reggel, fél órás késéssel fél kilenckor kezdődött Bereznai Csaba, a Majki Népfőiskola volt elnökének tárgyalása. A tatabányai Fidesz-frakció vezetőjét hétmillió forintos sikkasztással vádolják.

kemma.hu

Tanúmeghallgatásokkal folytatják Bereznai Csaba tárgyalását. A Majki Népfőiskola volt elnökét a 2004-2006 közötti időszakra több mint hétmillió forint elsikkasztásával vádolják. Ahogy arról a kemma.hu már többször beszámolt, a frakcóvezetőt sikkasztással vádolják, mert a főiskola pénzéből két befektetéshez kötött életbiztosítást, amelynek kedvezményezettje a vádlott felesége volt.

A bíróság március elején napolta el a tárgyalást április végére, vagyis április 24-re. Bekérte azt a jegyzőkönyvet, amely tartalmazza, hogy a társaság megbízza Bereznai Csabát egy befektetés keresésével, a népfőiskola költségvetési határozatait és beszámolóit valamint a folyamatos működést igazoló iratokat, újságcikkeket.

Az ügy részleteiről, előzményeiről a kapcsolódó cikkekben olvashat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!