A hét ingatlana

2023.09.23. 11:30

Nincs kedved mesterembereket vadászni? Költözz frissen felújított házba Szomódon!

Tata mellett, Szomódon kínálnak eladásra egy teljesen felújított házat, amihez egyáltalán nem kell hozzányúlni, csak be kell kötözni és élni boldogan. Az ingatlan 85 négyzetméter, modern, fiatalos, kisgyerekes családnak kifejezetten ajánlott. Ár-érték tekintetében kiemelkedően jó, így ha sokat vacillál, akkor lemarad róla.

Kemma.hu

Szomód központjában, Tatától mindössze 3 km-re található az MODERN ingatlan, amely műszakilag és esztétikailag is teljes felújításon esett át.
Az ingatlan tökéletes választás fiataloknak, 1-2 gyerekes családoknak, valamint az idősebb korosztály számára is.

Saját kert privát térrel, parkolás az udvarban lehetséges akár több gépjármű számára is, fedett kocsibeálló kialakítási lehetőséggel. Az udvarban található kerti kiülő és sütögető amelynél családi és baráti összejövetelek is tarthatóak. Azonnal költözhető és élvezhető, tökéletes állapotban van, igényesen befejezett, berendezett: vadonatúj konyhabútor beépített konyhagépekkel ( légkeveréses sütő, indukciós főzőlap, beépített páraelszívó ) áll az új tulajdonos rendelkezésére a világos, napfényes konyhában. A fürdőben modern WALK-in zuhanyzó került kiépítésre, valamint itt elektromos törölközőszárítós radiátor található, amivel egyedileg szabályozható a helyiség hőmérséklete.

A fűtésről egy teljesen újonnan kiépített fűtésrendszer gondoskodik, radiátorokkal, a fűtéscsövek az aljzatban lettek elvezetve, valamint a rendszerhez egy 24 KW-os Ariston gázkazán lett beépítve, ami a ház melegvíz ellátását is biztosítja. A hőmérséklet egy távirányítós termosztáttal szabályozható.
A kazánház / kerti tárolóban külön WC és kézmosó található. A teljes víz, csatorna és villamos hálózat cseréje megtörtént, az áramhálózat bővítve lett 3x 16A-ra, amely részeként a mérőóra szekrény kiépítés is szabványosítva lett.

Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új lakója az ÁLMAIBAN SZEREPLŐ OTTHONÁRA leljen!
A fedett teraszon kávézgatva csodálhatjuk a napfelkeltét.

A környékről:
A ház Szomód központjában található, ahol minden karnyújtásnyira elérhető. Lépésekre található bevásárlási lehetőségek, posta, tömegközlekedés, gyógyszertár, sportpálya. A túrázás szerelmeseinek több turistaútvonal található a környéken. Szomód egy folyamatosan fejlődő település Tata közvetlen közelében. A két települést bicikliút is összeköti, így bármikor kedvünk támad körbetekerni az Öreg-tavat, azonnal nyeregbe tudunk pattanni.

A ház TELJESEN FELÚJÍTOTT, TEHERMENTES és AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, a legjobb ajánlat a piacon! KIEMELKEDŐ ÁR/ÉRTÉK ARÁNNYAL: 49,7 millió forint. Készpénzes vásárlás esetén 1,0 millió forint KEDVEZMÉNY.

Jöjjön el és győződjön meg a saját szemével, hogy a lakás az életben még szebb, mint a képeken! Érdemes személyes benyomást is szerezni erről a kivételes adottságú teljesen felújított ingatlanról. Várom a hívását, természetesen hétvégén is állok rendelkezésre a ház TULAJDONOSAKÉNT
Ingatlanközvetítőket eseti megbízással, csak komoly vevőjelölttel együtt fogadok az ingatlanban!”[...]

További jó ajánlatokat keressen az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!