Ingatlanajánló

2023.09.09. 11:26

A hét ingatlana: Privát szférára vágyik minden családtagod? 5 szobás ház várja új tulajdonosait Tatán

A szobaszám magas, a tér rendezett, a hozzátartozó telek patika, ráadásul terasz is van és négy autónyi hely a garázsban. Ez a tatai ingatlan 140 négyzetméteres, okosan van kialakítva, és ha ez nem elég hivogató, akkor a csendes környék és az energetikailag sokszínű megoldások biztosan meggyőzik majd arról, igen, ez valóban jó vétel lesz!

Kemma.hu

Megvételre kínálunk Tatán egy 140 nm-es, 5 szobás családi házat garázzsal, parkosított udvarral 786nm-es telekkel. Szeretne egy harmonikus otthont, ahol a nyugalom és a kényelem a legfőbb szempont? Egy ingatlant ami tágas, funkcionális, de mégsem egy kifűthetetlen hatalmas hodály? Akkor ez a tatai házat látnia kell!

Főbb jellemzők:
-Kiváló elhelyezkedés: A ház csendes környéken, ugyanakkor mégis közel a városközponthoz és minden szolgáltatáshoz.

-Kényelmes, praktikus elosztás, nagy terek: A földszinten tágas nappali és étkező, konyha és egy árnyas terasz, ahol kényelmesen pihenhet, vagy vendégül láthatja barátait. Az emeleten jól elszeparálódva négy szoba került kialakításra, ahol a család minden tagjának jut saját privát terület.

-Parkosított udvar: A házhoz gyönyörűen kialakított füvesített udvar tartozik dísznövényekkel, sövényekkel, lombos fákkal, ahol kikapcsolódhat családja és barátai körében.

-Négy autó részére garázs férőhely, vagy akár kisebb műhelyként, raktárként is funkcionálhat a kert végében található melléképület.

-Nagyszerű energetikai paraméterek: A házban ipari áram, éjszakai áram és a gáz is bekötve. Fűtése gázkazánról radiátorokkal.
Az áram fogyasztás és a gáz fogyasztás is belefér a kedvezményes éves mennyiségi keretek közé.

-Fúrt kútról egész évben költségek nélkül kényelmesen öntözheti udvarát.”[...]

További házak az ingatlanbazar.hu oldalán keressen! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!