Felvétel

2024.06.11. 13:40

Látványos fotón a KFC Komárom készülő stadionja

Javában zajlanak a munkák Észak-Komáromban. A KFC Komárom új stadionjáról most egy olyan fotó készült, ahogyan még biztosan nem láttad a létesítményt.

Kemma.hu

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk korábban, tökéletesen alakult az észak-komáromi KFC Komárom focicsapata számára a 2023/24-es szezon. A bajnokság hajrájában ugyanis sikerült bebiztosítaniuk a bajnoki címüket a szlovák másodosztályban, így története során először vívta ki a csapat az élvonalbeli szereplés jogát.

Ez a feljutás pedig a lehető legjobbkor jött, hiszen a klub éppen egy új, modern stadion építésének a kellős közepén tart. A készülő stadionról a Szia Komárom osztott meg egy látványos fotót Facebook-oldalán, amelyen madártávlatból csodálható meg a létesítményt. A felvételen jól látható, hogy szépen haladnak a munkálatok, hiszen egyre inkább kezd kirajzolódni az új lelátók és a főépület formája is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában