bárki lehetsz, csak hinni kell

2017.11.02. 15:58

Berki Krisztián Jézus nyomdokaiba lép?

Berki Krisztián celebsége új fokára lépett: Lagzi Lajcsi lánya festményen örökítette meg a tatabányai műsorvezetőt, ráadásul nem hézköznapi kompozícióban...

kemma.hu

Galambos Lajos, vagy ahogy egy ország ismeri, Lagzi Lajcsi igazán büszke lehet a lányára, Boglárkára. Az ifjú hölgy már túl van egy kiállításon nem is akárhol, hanem az Andrássy úti Párizsi Nagyáruház Lotz Termében és ká­vézójában, most pedig Berki Krisztiánt lepte meg egy különleges festménnyel: a képen a celeb mint egy jégen járó divatdiktátor jelenik meg.

Az alkotó édesapja cáfolta, hogy lánya Krisztiánt mint a vízen járó Jézust szerette volna ábrázolni, sokkal inkább a jég hátán is megél mondással magyarázható a szokatlan kompozíció, de Lajcsi azért hozzátette, hogy szerinte Berki akár Jézussal is versenyre kelhetne:

– Jézust még ő sem tudja helyettesíteni, bár lehet, ez lesz a következő akciója – nyilatkozta a Borsnak.

Berki Krisztián nagyon büszke a festményre, úgy érzi, Boglárkának sikerült megragadni a lényegét, a mindent stílusosan túlélő világfit, és a képet megosztotta Instagram-oldalán is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!