Hírek

2006.03.23. 10:45

Titkos e-mail az orrát turkáló kollégának

Zavarja, hogy kollégája izzadságszagú vagy gyakran turkálja az orrát, de nem meri a szemébe mondani? Írjon neki titkos e-mailt. Erre ad lehetőséget egy új levelezőrendszer az interneten.

BAMA

Sajátos levelezőrendszert indított el a neten két Kanadában élő délafrikai fiatalember. Találmányuk állítólag máris óriási siker. Az előkészített sablonlevél segítségével névtelenül lehet figyelmeztetni azt a kollégát vagy ismerőst, akinek valamilyen szokása, viselkedése, kinézete nagyon zavaró a környezetére, de senki nem meri neki megmondani, nehogy megsértődjön.

A sablonlevélben még a tartalom is előre be van írva a subject mezőbe: "Üzenet valakitől, aki jól ismer téged". A levél szintén előre megfogalmazott szövege így kezdődik: "Valaki szeretné felhíni a figyelmedet a következőre:...", majd jönnek a választható verziók: "...csámcsogsz evés közben / túrod az orrodat / unalmas, hogy folyton a pénzről beszélsz..." és így tovább. Tizenhét témakörből lehet kiválasztani az illető legkellemetlenebb tulajdonságait. A kritika eljuttatásán kívül azonban a rendszer olyan linkeket is tartalmaz, amelyekre rákkattintva az illető tanácsot kaphat rossz szokásának vagy tulajdonságának leküzdéséhez.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!