Irány a döntő!

2024.05.22. 05:45

Már az elődöntők jönnek a megyei kupában

A megyei kupában már az elődöntőkre kerül sor. Az egy mérkőzéses párharcok győztesei bejutnak a kupadöntőbe, míg a vesztes csapatok megvívhatnak egymással a bronzéremért.

Túri Csaba

Az már korábban eldőlt a vármegyei kupa negyeddöntőiben, hogy a négy továbbjutó együttes automatikusan kivívta a Magyar Kupa főtábláján való szereplés jogát. Ez a tét tehát már lekerült a csapatok vállairól, de a presztízs, hogy egy serleget vihetnek haza a vitrinbe, még mindig kellő motiváció lehet. 

A Nyergesújfalu (fehérben) Kecskéden harcolta ki az elődöntős szereplést
A Nyergesújfalu (fehérben) Kecskéden harcolta ki az elődöntős szereplést
Fotó: Zetovics Márió / Forrás:  24 Óra

A friss megye egyes bajnok Nyergesújfalu adott esetben tehát duplázhat a szezonban, ehhez első körben hazai pályán a Bábolna együttesét kellene legyőzniük. A másik párharcban a Sárisáp gárdája a Lábatlant fogadja. Két hazai siker esetén megismétlődne a legutóbbi forduló slágermeccse: a Nyergesújfalu-Sárisáp döntetlenre végződött találkozón lettek ugyanis bajnokok a nyergesiek. A döntő és a bronzmérkőzés időpontja egyelőre nem ismert, de a helyszín a tavalyi évhez hasonlóan a tatabányai Grosics Gyula Stadion lesz.

Komárom-Esztergom Vármegyei Kupa, elődöntők
Május 22 szerda, 18 óra

Nyergesújfalu SE - Bábolnai SE
Hajnal Tamás Sportcentrum, Nyergesújfalu, vezeti: Derecskei Bence (Kiss D., Patócs D.)

Sárisápi BSE - Lábatlani ESE
Dolina stadion, Sárisáp, vezeti: Büki Gábor (Uracs R., Szalonka S.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában