Játék nélkül

2024.05.31. 15:05

Visszalépett a csapat, elmarad a megyei kupa bronzmeccse

Június 1-jén, szombaton rendezték volna meg a Komárom-Esztergom Vármegyei Kupa bronzmérkőzését, azonban az egyik együttes visszalépése miatt a találkozó elmarad.

Túri Csaba

A Bábolna és a Lábatlan csapatai szombaton csaptak volna össze Komáromban a Molaji Sporttelepen, hogy eldöntsék, melyik együttes tagjainak a nyakába kerülhetnek a megyei kupa bronzérmei. A találkozóra azonban nem kerül sor, mivel a lábatlani együttes visszalépett a találkozón való részvételtől.

A lábatlaniak (sötétben) visszaléptek a megyei kupa bronzmérkőzésétől
A lábatlaniak (sötétben) visszaléptek a megyei kupa bronzmérkőzésétől
Fotó: Viszló Balázs / Forrás:  24 Óra

A Komárom-Esztergom Vármegyei Labdarúgó Szövetség tájékoztatása szerint a Lábatlani ESE a hét elején jelezte feléjük, hogy a sok sérülés okozta létszámproblémák miatt nem tudják vállalni a mérkőzést. Megkeresésünkre dr. Csizmazia István, a lábatlani klub elnöke az információnkat megerősítette. Sajnálatát fejezte ki az eset kapcsán, de mint mondta, nem tudtak volna a bronzmérkőzés rangjának megfelelő csapattal kiállni, így visszaléptek a szerepléstől. Ezzel értelemszerűen a Bábolna csapata lett a vármegyei kupa bronzérmes csapata.

A megyei kupa döntőjét azonban megrendezik. A Nyergesújfalu és a Sárisáp csapatai vasárnap 14 órakor Dorogon, a Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadionban csapnak össze a trófeáért.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában