Megye III

2024.05.18. 07:00

Izgalmas forduló jöhet délen

Nem áll meg az élet, folytatódik a rájátszás. A Megye III.-ban vasárnap is akadnak izgalmakat tartogató mérkőzések.

Kemma.hu

Folytatódik a Megye III. rájátszása. Az északi felsőház csapatai közül az Annavölgy és a Naszály találkozója elmarad, tehát az idei szezonban óriási formát hozó Naszály SE kénytelen lesz kihagyni ezt a hétvégét, az ellenfelével együtt. A TABAK azonban pályára lép, a pilismaróti futballcsapatot fogadják hazai pályán. Előbbieknek finoman szólva sem alakult jól az előző hét, a 7-1-es vereség óriásinak tekinthető, vasárnap azonban meglesz az esélyük a javításra. Könnyű dolguk így sem lesz, hiszen a Pilismarót SC győzelmet aratott a rájátszás első fordulójában, az alapszakaszban pedig a második helyen végezték. Az Oroszlány focistái a Szomód ellen tesztelik a hétvégén a tudásukat, jól fel kell készülniük, hiszen ellenfelük volt az a csapat, amely kiütéses vereséget mért a TABAK együttesére. Az alsóházban is elmarad egy összecsapás, méghozzá a Bajót Szikra SE és a Széchenyi TSE küzdelme. A Vértestolna a süttői sportolókkal találkoznak, utóbbiak győzelemmel, a Vértestolna pedig vereséggel zárta le a legutóbbi vasárnapot. 

Nem áll meg az élet, folytatódik a rájátszás. A Megye III vasárnapján akadnak izgalmakat tartogató mérkőzések.
Akár egy újabb gólzáport láthatnak majd a szurkolók a Megye III-ban
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

A déli divízió felsőháza táján izgalmas mérkőzéseket láthatnak majd a szurkolók. A Banai KSK az Ete klubjának életét próbálja majd megnehezíteni a mérkőzés napján. Az alapszakaszt első helyen záró Dunaalmás nagy esélyesként kezdi majd meg a 90 percet a Szákszend ellen, akiknek kinéz az is, hogy két vereséggel indítják a rájátszást. A császáriak Csémre utaznak, nagy motivációval, hiszen vissza szeretnének térni a győztesek sorába. Az alsóházban a Bakonyszombathely a Réde ellen mérkőzik meg, a vendégek nehéz feladat előtt állnak. A Dad csapata pedig a Bokod ellen védené meg az otthoni pályájukat.

EUROTRADE SOLAR T. III. O. ÉSZAKI FELSŐHÁZ, 2. forduló

Május 19., vasárnap, 17 óra.

 • TABAK - Pilismarót SC
 • Oroszlányi SZE - Bar-Nul Szomódi SE
 • Annavölgyi Bányász SE - Naszály SE - ELMARAD


EUROTRADE SOLAR T. III. O. ÉSZAKI ALSÓHÁZ, 2. forduló

Május 19., vasárnap, 17 óra.

 • Vértestolnai TE - Süttői SC
 • Bajót Szikra SE - Széchenyi TSE - ELMARAD


EUROTRADE SOLAR T. III. O., DÉLI FELSŐHÁZ, 2. forduló

Május 19., vasárnap, 17 óra.

 • Banai KSK - Etei SE
 • Szákszendi SE - D.M.A.C Dunaalmás
 • Csémi SE - Császári SE 
   

EUROTRADE SOLAR T. III. O., DÉLI ALSÓHÁZ, 2. forduló

Május 19., vasárnap, 17 óra.

 • Rédei KSE - Bakonyszombathely KSE
 • Dad SE - Bokod FCE
   

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában