Diákolimpia

2024.05.15. 10:59

Egy komáromi általános iskola nyújtott kiemelkedő teljesítményt

Nagy eredményt ért el a komáromi általános iskola. A legkisebb labdarúgók Diákolimpia döntőjén az előkelő harmadik helyet szerezték meg a fiatal focisták.

Kemma.hu

A vármegyei győztes iskolák csapatai mérettették meg magukat a legkisebb labdarúgók Diákolimpia tornáján. Az eseményen 200 kisiskolás tesztelte tudását. A II. korcsoportban a fiúk és lányok együtt játszhatnak egymással, a mérkőzéseket tehát vegyes csapatokkal rendezték. Összesen 659 iskola indult országszerte a körzeti döntőkön, amely rengeteg résztvevőt, egészen pontosan 8470 gyereket jelentett. Ebből a számból kiindulva is nagyon meggyőző, hogy a komáromi Petőfi Sándor Általános Iskola dobogós helyezést tudott elérni a tornán. Ám itt még nem ér véget a remeklésük, ugyanis a különdíjak terén Kalmár Merse nyerte el a „legtechnikásabb mezőnyjátékos” elismerést, ami óriási dolognak számít. A szervezést a Somogy Megye Diáksport Szövetség bonyolította le. 

Nagy eredményt ért el a komáromi általános iskola. A legkisebb labdarúgók Diákolimpia döntőjén az előkelő harmadik helyet szerezték meg a fiatal focisták.
A komáromi Petőfi Sándor Általános Iskola focistái szép eredménnyel zárták a legkisebb labdarúgók Diákolimpia döntőjét
Forrás:  beküldött

Labdarúgás, Diákolimpia döntő, Kaposvár.

Dobogós csapatok:

  • Gloriett Sportiskolai Általános Iskola, Budapest - 1.
  • Balatonfüredi Református Általános Iskola és Óvod - 2.
  • Komáromi Petőfi Sándor Általános Iskola - 3.

 

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában