Rögbi

2024.04.13. 08:45

Izgalmas találkozó elé néznek a Vitézek

Szoros, izgalmas meccset vívhatnak a Vitézek a Budapest Exiles ellen. A rögbi szerelmeseinek kecsegtető hétvégén az Apródok is pályára lépnek a székesfehérváriak ellen.

Kemma.hu

Nagyon izgalmas találkozó vár az Esztergomi Vitézek csapatára, hiszen a tabellán azonos pontszámmal, második helyen lévő Budapest Exiles együttesét fogadják. Az összecsapás győztese szinte biztos résztvevője lesz a májusi bajnoki döntőnek, ahol nagy eséllyel ez a két gárda fog összecsapni. A címvédőknél az utolsó forduló óta edzőcsere történt, az eddig második csapat edzője, Sőlősi Darius irányítja továbbiakban a Vitézeket.

Szoros, izgalmas meccset vívhatnak a Vitézek a Budapest Exiles ellen. A rögbi szerelmeseinek kecsegtető hétvégén az Apródok is pályára lépnek a székesfehérváriak ellen.
Csatára készülnek a Vitézek, nagyon izgalmas rögbi jósolható
Fotó: Lehotzky István

Visi sérülése után először léphet pályára tavasszal. A tavalyi 3. helyezett fővárosi alakulatot főleg külföldi diákok alkotják, az őszi szezonban kiváló játékkal arattak sikert az esztergomiak felett. Mindkét együttes célja a győzelem a döntőbe jutás reményében. 

Rögbi NB I. alapszakasz

Esztergomi Vitézek - Budapest Exiles

Esztergom, szombat, 14 óra.

A másodosztályban szereplő  Apródok  vasárnap, az éllovas Székesfehérvár csapatához látogatnak, ahol céljuk a tisztes helytállás és tapasztalatszerzés. Az előző fordulóban elszenvedett sérülés miatt Bíró nem tudja vállalni a játékot, Petróczi  pedig kisebb sérülése után térhet vissza. 

Rögbi NB II. Férfi, XV's, 10. forduló

Fehérvár Rugby Club - Esztergomi Apródok

Székesfehérvár, vasárnap, 14 óra.
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában