Vízilabda

2024.04.02. 11:18

A páratlan negyedek sikerültek jobban

A sokkal jobb erőkből álló Dunaújváros női vízilabdacsapata látogatott Tatabányára az első osztályú bajnokság aktuális fordulójában.

Túri Csaba

Nem adott esélyt a tatabányaiaknak (fehér sapkában) a Dunaújváros csapata

Fotó: Zetovics Márió

Ahogy az várható volt, az abszolút fizikai fölényben lévő vendégek, behúzták a találkozót. A hazaiakhoz hasonlóan a dunaújvárosi főiskolások is a zónavédekezést alkalmazták. A fiatal tatabányai együttes igyekezett helytállni, jóval erősebb és tapasztaltabb riválisával szemben, és ez hellyel-közzel sikerült.

Nem tudta borítani a papírformát Tatabánya női vízilabdacsapata
Nem tudta borítani a papírformát Tatabánya női vízilabdacsapata
Fotó: Zetovics Márió

Zantleitner Krisztina: – A vendégek, már a bajnoki rájátszásra gondolva, zónáztak ellenünk. Amennyiben a szoros emberfogást választották volna, úgy jobban kidomborodott volna a fizikai fölényük, ami persze így is megvolt. Pozitívum, hogy jelentősen csökkenteni tudtunk ellenfelünk lefordulásainak számát, ez egyértelmű előrelépés. Ezen túl pedig jó dolog, hogy valamennyi pólósomnak játéklehetőséget adhattam.

 

Vízilabda OB I., női, 15. forduló
Tatabánya Women’s Water Polo – Dunaújvárosi FVE 4-13 (2-3, 0-3, 2-4, 0-3)
Tatabánya, Buborék, 100 néző, vezette: Bors Dorottya, Sikter R.

TWWP: Kovács Dorottya – Zantleitner H. 1, Zantleitner N., Zink 2, Orbán, Németh V., Kurucz. Csere: Mikola (kapus), Szabó J. 1, Kovács Dalma, Perjési, Nagy J., Rend. Edző: Zantleitner Krisztina.

Kihasznált emberelőny: 4/1, illetve 5/4.
Gól ötméteresből: 1/1, illetve 1/1.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában