Verhetetlenek

2024.04.28. 21:56

Tovább dübörög a komáromi úthenger

A Dorogi FC hiába vezetett a szünetben, kikapott a Kelen SC otthonában. Közben a Komárom továbbra is megállíthatatlan az NBIII-ban, újabb skalpot gyűjtöttek be.

Kemma.hu

Az NBIII hétvégi fordulóján pályára lépett mindhárom Komárom-Esztergom vármegyei együttes. A Tatabánya rangadójáról már korábban írtunk, ide kattintva lehet elolvasni

Ezzel a góllal szerezte meg a vezetést az NBIII-as Komárom a Gyirmót második csapata ellen
Ezzel a góllal szerezte meg a vezetést az NBIII-as Komárom a Gyirmót második csapata ellen
Forrás: Facebook/Komárom VSE

A dorogiak tavaszi szezonja korántsem mondható diadalmenetnek, aminek a fő oka a hazai pályás szereplésük. Az idén megszerzett pontjaikat egy kivételével idegenben szerezték, így joggal reménykedhettek egy újabb győzelemben. Ennek megfelelően Vígh Ádám góljával náluk is volt az előny a félidei tizenöt perces pihenőben, de a térfélcserét követően minden összedőlt, amit addig felépítettek. A legutóbb hét fordulóval ezelőtt nyerő fővárosi gárda öt perc alatt szerzett két góljával a maga javára fordította a mérkőzést. 

Bekő Balázs a Dorogi FC hivatalos Facebook-oldalán értékelte a mérkőzést: — Az első félidőre nem lehetett panaszom. Kezünkben volt a mérkőzés, a játékkal sem volt gond, előnnyel vonultunk a szünetre. A második félidőben rá sem ismertem a csapatra, ez a félidő sajnos értékelhetetlen volt, saját magunk hoztuk fel az ellenfelet és vertük meg magunkat. Van még négy forduló, nincs más választás, ezeket a meccseket meg kell nyerni, de ebbe a sorozatba nem fér bele még egyszer egy ilyen félidő, mint amit most produkáltunk.

NBIII. Északnyugati csoport, 26. forduló
Kelen SC - Dorogi FC 2-1 (0-1)
Kelen SC Sporttelep, Budapest, vezette: Nagy Attila László (Varga Levente, Kovács Gábor)
Dorog: Tulipán - Nagyházi, Forgó, Selmeci (Barna 64.), Bokán (Hoszpodár 75.), Harmath, Vígh, Papp, Kovács (Berkó 71.), Szerencsi, Tomás. Vezetőedző: Bekő Balázs
Gólszerzők:  Remili (64.), Vass (69.), illetve Vígh (41.)

Az NBIII legjobb csapata 2024-ben?

A komáromiak folytatták remek tavaszi szezonjukat. Bár a veretlenségüket még mindig nem veszítették el, a legutóbbi három mérkőzésen csak döntetleneket értek el, így a siker ízét is régen érezhették. Ezt a finom ízt azonban ismét megkóstolhatták, a gyirmótiak második csapata vesztére. Győzelmüknek köszönhetően immár ők a második legjobb vármegyei csapat a bajnokságban, egészen az ötödik helyig törtek előre. 

NBIII. Északnyugati csoport, 26. forduló
Komárom VSE - Gyirmót FC Győr II. 2-0 (1-0)
Molaji Sporttelep, Komárom, vezette: Papp ádám (Kovács Barnabás, Dobos Dominik)
Komárom: Bánfalvi - Tifán-Péter (Nagy L. 79.), Sandal (Harangozó 71.), Szecsődi (Tímári 57.), Koch, Szénási, Nagy Z., Jankovics, Popovics (Irmes 57.), Nagy Zs., Berzsenyi. Vezetőedző: Burányi Tamás
Gólszerzők: Berzsenyi (9.), Irmes (77.)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában