Röplabda

2024.04.01. 09:00

Megnehezítené esélyesebb ellenfele dolgát a Dág

Ismét pályára lép a Dág röplabdacsapata a férfi Extraligában, az 5-8. helyért folytatják a küzdelmet Buzás Miklós tanítványai.

Petrik József

A Kazincbarcikával küzdenek meg a dágiak

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

A Kazincbarcika ellen folytatja a küzdelmet a Dág KSE. Ennek a párharcnak nagy hagyományai vannak. Nem egyszer fordult az elő, hogy a bajnoki bronzéremért csatázott a Vegyész és a vármegyebeli gárda. Egy ideje ebben a csatában azonban a mérleg nyelve a barcikaiak felé billen.

Újabb kemény párharc vár a Dágra
Újabb kemény párharc vár a Dágra
Forrás: Dág KSE Röplabda/Facebook

- Az elmúlt négy mérkőzésünkből a Kazincbarcika három alkalommal jött ki győztesen – emelte ki Buzás Miklós, a dágiak vezetőedzője. De ezt most nem szeretném figyelembe venni, hiszen több meccsünkön foghíjas kerettel tudtunk kiállni, és még ennek dacára is olykor szoros találkozókat vívtunk. Ellenfelünk fiatal, erős csapat, amelyik bemutatták a kupadöntőn, hogy az utolsó pillanatig nem adják fel. A bajnokság legjobb négy csapata közé jutás nekik sem sikerült, a MAFC megállította őket. A hétköznapi mérkőzés időpont nekünk nem kedvez, de az „előrejelzések” alapján teljes kerettel utazunk Borsodba. Bízom benne, hogy jó eredménnyel térünk haza.

Röplabda NB I. Extraliga, férfi, 5-8. helyért, 1. mérkőzés
Vegyész RC-Kazincbarcika – Dág KSE
Don Bosco Sportközpont, Kazincbarcika, kedd: 19 óra 30.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában