Verseny

2024.03.01. 07:30

Szőnyi Ferenc tovább teker, indiai esküvőre is beugrott

Javában teker Indiában a komáromi vasember. Szőnyi Ferenc útja nem csak a hatalmas távolság miatt nehéz, hatalmas sár, nem túl fejlett közlekedési kultúra is nehezíti az útját.

Körtvélyfáy Dina

Szőnyi Ferenc az út első napján a reggeli mínuszokkal is megküzdött, de a tüntetések miatt sem volt egyszerű haladnia. Facebook-oldalán arról is írt, az autósok rendkívül veszélyesen közlekednek, amelyek nehezítik a haladást, de a videókon az is látszik, tehenek is felbukkannak az utakon. A második nap alatt több 300 kilométert tett meg, amellyel 11 ezer kalóriát égetett el.

Szőnyi Ferenc egy esküvőre is beugrott Indiában
Szőnyi Ferenc egy esküvőre is beugrott Indiában
Fotó: Facebook / Forrás: Facebook

A sportoló arról is beszámolt, az indiai ételeket is kipróbálta útja során, de világbajnok versenyzőként egy indiai esküvőre is meginvitálták pihenőidejében, amelyen igencsak sportosan, melegítőben és papucsban időzött egy darabig.

A megmérettetésen majdnem 3700 kilométert kell megtennie Szőnyinek, a Himalájától kezdve egészen az óceánig teker, eddig több mint 1300 kilométert tett meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában