Mennyei

2024.03.02. 09:00

Megye II.: bemutatkozik a listavezető is

Idei második fordulója következik a területi másodosztálynak. A bajnoki címre hajtó Mocsa az egyetlen csapat, aki még nem játszott idén mérkőzést a megye II-ben.

A Mocsa gárdája is folytatja a küzdelmeket a megye II-ben

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

A Komárom-Esztergom vármegyei másodosztály tavaszi küzdelmei már a múlt héten folytatódtak, megelőzve az összes többi bajnokságot. A megye II tabelláját vezető csapatnak és ezzel párhuzamosan a bajnoki cím legnagyobb várományosának azonban egy hetet várniuk kellett még a folytatásra. 

A Környe gárdája (feketében) ezen a hétvégén szabadnapos lesz a megye II-ben
A Környe gárdája (feketében) ezen a hétvégén szabadnapos lesz a megye II-ben, az ászáriak a Tatabányai Vasast fogadják
Fotó: Flajsz Péter / Forrás:  24 Óra

A Kisbér téli szünetbeli visszalépése miatt hiába volt szabadnapos a Mocsa, a Dunaszentmiklós váratlannak számító veresége miatt mégis nagyot nyertek a fordulóban. Hétvégén azonban már ők is megmutathatják, hogyan sikerült a felkészülésük. Első meccsükön a tabella hátsó felében tanyázó Gyermely együttesét fogadják, ami nem tűnik megoldhatatlan feladatnak.

Még semmi nem dőlt el a megye II-ben 

Érdekesnek  ígérkezik a Tardos-Csolnok összecsapás is. A vendéglátók az ötödik, míg a csolnokiak közvetlenül előttük állnak két pont előnnyel. Az előző fordulóban mindkét gárda begyűjtötte a három pontot, a tardosiak ráadásul az előzetesen esélyesebbnek vélt szentmiklósiak ellen tudtak diadalmaskodni. A két jó formában lévő együttes ütközete kifejezetten csalogatónak tűnik az amatőr futball iránt rajongóknak.

A Dunaszentmiklós csapata Nagyigmándon javíthat, azonban nem lesz egyszerű feladatuk. Ha szeretnék még életben tartani az aranyéremről szőtt álmaikat, akkor viszont nem hibázhatnak, számukra kifejezetten fontos lenne a három pont begyűjtése.

Területi II. osztály, 16. forduló

március 3., vasárnap 11 óra

  • Mocsa KSE - Gyermely

március 3., vasárnap 14.30

  • Ászár KSE - Tatabányai Vasas
  • Zsámbéki Sport Klub II - Piliscsévi SE
  • Ácsi Kinizsi SC - Baj KSE
  • Tokod SE - Bakonysárkányi SE
  • Tardosi FC-TAC - Csolnoki SZSE
  • Nagyigmándi KSK - Dunaszentmiklósi SE

szabadnapos: Környe SE

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában