NBIII

2024.03.02. 19:31

Komáromban az elsődleges cél a bennmaradás

Nem tűnik elérhetetlen feladatnak a bennmaradás Komáromban

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

Vármegyénk csapatai közül egyedül a Komárom kezdi meg idei szereplését a hazai pályájától távol, ráadásul rögtön az egyik leghosszabb utazás vár rájuk. Sopronban egészen biztosan nem lesz könnyű dolguk bezsebelni az összes pontot, a két csapat ugyanis szinte teljesen ugyanúgy teljesített eddig. 

Minél előbb szeretnék biztosítani Komáromban a bent maradást
Minél előbb szeretnék biztosítani Komáromban a bennmaradást
Forrás: Facebook/Komárom VSE

Nyár végi találkozásukkor a komáromiak ha szűken is, de nyertek. A csapatnál a legnagyobb változás egyértelműn a kispadon történt: Burányi Tamás vette át a vezetőedzői stafétát László Pétertől, aki szintén a szezon közben ült le a kispadra. Könnyen kiszámolható, hogy az idényben már a harmadik szakember igyekszik előrébb vezetni a gárdát. Az új edző szeretné, ha játékosai élveznék a futballt, az eredményeket tekintve pedig szeretné, ha minél előbb összegyűjtenének annyi pontot, amennyivel biztossá válik a bennmaradásuk.

Burányi Tamás korábban oldalunknak is nyilatkozott: — Hat hetes felkészülésünk volt, úgy gondolom, ez elég volt arra, hogy felkészüljünk a tavaszi szezonra és elérjük a céljainkat. Az utolsó két edzőmeccsünkre összeállt a csapat, így bizakodva várjuk a tavaszi rajtot.

NBIII. Észak-Nyugati csoport, 18. forduló
Caola SC Sopron - Komárom VSE
Sopron, Soproni Városi Stadion
Március 3., vasárnap 14 óra

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában