Siker

2024.03.13. 12:17

Sikerrel vette akadályokat, országos döntőig menetelt a floorball csapat

Magabiztos játékkal egészen az országos döntőig meneteltek az esztergomi iskola tanulói. A floorball csapat tagjai a fináléban elért eredményeket sosem fogják elfelejteni.

Walczer Patrik

Az Árpád-házi Szent Erzsébet Gimnázium, Óvoda és Általános Iskola a közösségi oldalán számolt be arról, hogy az V. korcsoportos fiú csapatuk bejutott az ország legjobb nyolc floorball csapata közé.

Magabiztos játékkal egészen az országos döntőig meneteltek az esztergomi iskola tanulói. A floorball csapat tagjai a fináléban elért eredményeket sosem fogják elfelejteni.
Bronzérmes lett az esztergomi iskola floorball csapata.
Forrás:  Árpád-házi Szent Erzsébet Gimnázium, Óvoda és Általános Iskola

A Diákolimpia Pakson megrendezett országos döntőjében az esztergomi csapat mellett budapesti, kecskeméti, miskolci, mohácsi, paksi és soproni floorball alakulatok mérkőztek meg a végső győzelemért.

Bronzérmet szerzett a floorball csapat

A Szent Erzsébet a csoportban 2 győzelemmel és 1 vereséggel második lett. Az elődöntőben a végül aranyérmes Diósgyőri Gimnázium csapatával szemben 2:3-as vereséget szenvedtek. A bronzéremért vívott párharcot 3:1-re nyerték meg a soproni Szent Orsolya Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda-Bölcsőde floorball csapata ellen.

Az esztergomi iskolát Bónis Márton, Cserép Bendegúz, Debreceni Áron, Kis János, Kis Tamás és Vas András képviselte. Érdekesség, hogy Kis János megkapta a legjobb játékosnak járó különdíjat is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában