Újabb siker

2024.03.24. 13:18

Egyetlen lépésre a rájátszástól az oroszlánok +fotók

Ezúttal nem láthatott a hazai publikum sziporkázó játékot, de végül így is győzelemnek tapsolhattak.

Túri Csaba

Ezúttal belefért a rosszabb játék is az OSE gárdájának

Forrás: hunbasket.hu

Fotó: Hoffartné Kati

Remek formában várta az OSE kosárlabdacsapata a hétvégi bajnoki fordulót, ahol a tabellán mögöttük elhelyezkedő Atomerőmű ellen ők számítottak esélyesebbnek. A hazaiak játéka ezúttal döcögött, ez a pontok számán is látszódik, de mivel a paksiak még több hibával játszottak, a két pont maradt Oroszlányban.

Saját kezébe vette a sorsát az OSE csapata
Saját kezébe vette a sorsát az OSE csapata
Fotó: Hoffartné Kati / Forrás: hunbasket.hu

Az OSE a legutóbbi hat találkozójából ötször is győztesen jött le a parkettről, ennek köszönhetően pedig feljöttek a nyolcadik helyre, ami már rájátszást ér. Az alapszakaszból még egy forduló van hátra, az oroszlányi alakulat a Soproni KC csapatát fogadják és ha nyernek, akkor ott lehetnek a play-offban. A hazaiak szakvezetője a hunbasket.hu-nak adott értékelésében szintén kiemelte a sok hibát.

 

Az OSE és a rock & roll

Váradi Kornél: — Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez. Igazi rock & roll volt, erre nem tudok mit mondani. Az, hogy az egyik csapatnak 21, a másiknak 19 eladott labdája volt, néha kicsit hokimeccs jellegűvé tette a mecset. Már korábban lezárhattuk volna a mérkőzést, de a sok hiba miatt a végéig küzdeni kellett. A végére higgadtak maradtunk, azzal pedig teljesen egyetértek, hogy a védekezésünk az egész meccsen stabil volt és ez volt a sikernek a kulcsa. Dolgozunk tovább, ugyanígy megyünk tovább. A szurkolóknak köszönjük ezt a csodálatos hangulatot, mi pedig elkezdjük összerakni magunkat a következő mérkőzésre.

Férfi kosárlabda Tippmix NB1 A csoport, 25. forduló
MVM-OSE Lions - Atomerőmű SE 84-73 (21-20, 18-13, 23-19, 22-21)
Oroszlány, Krajnyik „Akác” András Sportcsarnok
MVM-OSE Lions: Balsay 4 (2), Szabadfi, Czermann, Werner, Gholston 28 (5), Thomas 19 (8), Árva-File, Ruják 13, Stevenson 12 (8), Illés 2, Polutak 6, Gáspár. Vezetőedző: Váradi Kornél

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában