Röplabda

2024.03.18. 13:27

Ma a fiataljaira támaszkodna a Dág

A Dág a Kaposvár ellen lép pályára a hét közepén. A dági röplabdásoknak nem lesz könnyű dolguk, főleg hogy a csapatot felforgatta a játékosok magánélete is.

Kemma.hu

Az első összecsapás alkalmával a vendég somogyországiak megmutatták, hogy miért ők vezetik a tabellát és miért ők pályáznak a legnagyobb eséllyel a bajnoki címre. A dágiak viszont azt mutatták meg, hogy nem véletlenül kellett a Kaposvárnak a legjobb összeállításukban pályára lépni ellenük.

A dági (fekete) csapat most nem tudott nyerni dág, röplabda
A Dág nehéz mérkőzés elé néz 
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

A három mérkőzésig tartó párharc második találkozóján egyértelműen a házigazdák az esélyesek, különösen, hogy a vendégek meglehetősen felforgatott csapattal érkeznek hozzájuk. A dágiak vezetőedzője, Buzás Miklós, ezzel kapcsolatban arról beszélt, a vármegyebeli együttes nem profi, hanem a sportolói munka, illetve tanulás mellett röplabdáznak. Így az ilyen hétközi meccsekre szabadságot kellene a legtöbbjüknek kivennie, hogy pályára léphessen, ami pedig, ha elfogy, „nincs tovább”.

 Éppen ezért a szakvezető a juniorok egy részének a mélyvízbe dobásán gondolkodik. A fiatalok most megmutathatják, mire képesek egy igen kemény rivális ellen. Azt viszont biztosra ígérte, hogy pénteken, a harmadik összecsapásra már komplett kerettel utazik a Dág KSE.

A mai mérkőzést Varga A. és Adler L. játékvezetők dirigálják.

Röplabda NB I. Extraliga, férfi, negyeddöntő, 2. mérkőzés
Fino Kaposvár – Dág KSE
Kaposvár Aréna, kedd: 18 óra 30. Vezeti: Varga A., Adler L.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában