Kick-box

2024.02.28. 07:15

Sikereket értek el, éremesővel zárták a szlovák túrát

Ahol járnak, rendre szép eredményeket érnek el, mindez persze felkészültségüknek és kitartásuknak is köszönhető. A kick-boxosok mondhatni, hozták a kötelezőt a legutóbbi megmérettetés alkalmával is, sikerrel vették az akadályokat.

Walczer Patrik

A horvát fővárosban megrendezett Zagreb Open nevű kupa után újabb nemzetközi viadalon remekeltek az Esztergomi Kick-Box SE versenyzői, akik ezúttal a szlovákiai Nagyszombaton megrendezett I. kolo Open Liga SZKB nevű rendezvényen értek el újabb sikereket.

Ahol járnak rendre szép eredményeket érnek el, mindez persze felkészültségüknek és kitartásuknak is köszönhető. A kick-boxosok mondhatni, hozták a kötelezőt a legutóbbi megmérettetés alkalmával is, sikerrel vették az akadályokat.
Sikereket értek el Szlovákiában is a sportolók
Forrás: Esztergomi Kick-Box SE

A Slovenský Zväz Kickboxu, vagyis a Szlovák Kick-Box Szövetség tájékoztatása szerint 3 óra 32 klubjának 214 versenyzője próbált szerencsét a barátságos hangulatú megmérettetésen. Az Esztergomi Kick-Box SE sportolói közül Hódorog Napsugár, Rózsa Szonja, Olasz Dóra és Vidra Barna tatamin próbált szerencsét, míg Kajtár Bence, Tóth Anna és Tóth Dénes a ringben csapott össze ellenfeleivel. Az egyesület beszámolójából kiderül, hogy remek napot fogtak ki a kick-boxosok, hiszen rendkívül izgalmas mérkőzések után mindenki éremmel zárta a nagyszombati kupát.

Volt, aki kettős sikert ért el

Vidra Barna bronzérmes lett, Olasz Dóra és Tóth Anna egyaránt ezüstéremmel tért haza Szlovákiából. Kajtár Bence, Rózsa Szonja, Tóth Dénes aranyérmesként zárta a nyílt versenyt. Az Esztergomi Kick-Box SE részéről Hódorog Napsugár bizonyult a legeredményesebbnek, aki két aranyéremmel bővítette a palettáját. A szlovákiai szövetség a közösségi oldalán külön köszönetet mondott minden a kupa résztvevőjének, a játékvezetőknek és a szervezőknek egyaránt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában