Bál

2024.02.26. 20:08

Jubileum bállal: 10. születésnapját ünnepelte a TRSE

10 éves lett a Tatabányai Röplabda Sport Egyesület, ebből az alkalomból jótékonysági bált szervezett a klub. A Jubileumi bálnak köszönhetően külföldre utazhatnak a röplabdázók.

Kemma.hu

Majd' 200 vendéggel osztozva a jubileum örömében, 10 születésnapját ünnepelte egy remek hangulatú bálon a Tatabányai Röplabda Sport Egyesület. Az elnök, Simon Zsuzsanna és az utánpótlás vezetőedző, Bódis Attila köszöntötte azokat, akik az egyesület megalapításánál társaik voltak 2014 elején.

TRSE Tatabányai Röplabda Sport Egyesület jubileum bál
A TRSE születésnapi bálján az este és a jubileum egyik megkoronázása a hatalmas torta volt
Forrás: TRSE

Köszöntőjükben megemlítették, hogy mennyi lemondásra volt szükség, hogy a mintegy 30 sportolót számláló egyesületből, egy csaknem 200 röplabdás lányt foglalkoztató és 16 utánpótlás csapatot versenyeztető sikeres sportszervezetté nője ki magát a TRSE. Azt is kiemelték, hogy a szülői támogatások nélkül ez nem sikerülhetett volna. 

A bál bevételét az együttes egy nemzetközi tornán való részvételre fordítja, ahol a gyerekek összemérhetik erejüket más országok röplabdázóival.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában