Teljesítmény túra

2024.02.09. 20:17

Gyorsan fogynak a helyek a Gerecse 50-re - helyszíni nevezés nincs!

Február elsején nyílt meg a nevezés a Gerecse 50 teljesítménytúrára. A nevezések 24%-a már be is telt, így érdemes sietnie az érdeklődőknek.

Zetovics Márió

Megkezdődött a nevezés a teljesítménytúrára

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

A Magyar Természetjáró Szövetség által szervezett, nagymúltú verseny, a Gerecse 50 teljesítménytúra 42. alkalommal rajtol el az idén. Azok, akik kipróbálnák magukat a Gerecsében, négy táv közül választhatnak.

Nem nagy meglepetés, hogy az 50 kilométeres táv a legnépszerűbb, a nevezések 30 százaláka már gazdára is talált ebben a kategóriában. A 10 és 30 kilométer közötti távokon már nagyjából egyenlően oszlik meg a nevezési arány, de itt is betelt már a létszámkeretek mintegy 20 százaléka.

A teljesítménytúrára indulóknak még lenne idejük, ugyanis április 20-áig, az indulás napjáig van lehetőség jelentkezni. A nevezhető helyek száma azonban limitált.

Az összes nevezési hely 24 százaléka telt be már az első hétvégén, így aki nem szeretne lemaradni, jó, ha minél előbb regisztrál a versenyre.  A korai nevezés nem csupán a helyet biztosítja az indulni kívánóknak, de motiválhat is, sokan ugyanis ettől a pillanattól kezdenek el fejben felkészülni. Jelentkezni a túra hivatalos oldalán lehet.

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában