Bozsik-program

2024.02.12. 20:19

A legkisebbek is kipróbálhatták a labdarúgást Tatabányán a hétvégén

A hétvégén a Földi Imre sportcsarnokban téli körzeti labdarúgótornát tartottak, ahol több közeli óvoda és iskola is részt vett.

Zetovics Márió

Fiatalok próbálhatták ki magukat a Bozsik Intézményi Program keretében

Forrás: Facebook/OPUS TIGÁZ Tatabánya

A hétvégén rendezték meg a Bozsik Intézményi Program újabb eseményét, amely során a legfiatalabbak is futballozhattak két napon keresztül. Ennek köszönhetően 31 Tatabánya környéki óvoda és több általános iskola sportban érdekelt csoportja is részt tudott venni az eseményen.

– A Bozsik Intézményi Program keretein belül rendeztük meg csütörtökön és pénteken a Földi Imre sportcsarnokban a téli körzeti labdarúgótornát – mondta el Wéber Balázs, a program vezetője.

– A környék 31 óvodájának és általános iskolájának sportcsoportjai vettek részt a kétnapos eseményen, ahol nagy lelkesedéssel rúgták a fiúk - és nagy örömünkre most már egyre több lány is - ezt a szeretett játékszert. Tavasszal folytatódik a program, akkor már a szabadban bonyolítjuk le a körzeti fesztivált – foglalta össze gondolatait a OPUS TIGÁZ Tatabánya közösségi oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában