Esztergomi Vitézek

2024.01.19. 10:33

Behúzzák a tizediket az esztergomi kézilabdázók? Gárdonyban könnyen előfordulhat

Az Esztergomi Vitézek remek formában várhatja a szombati NB I/B-s meccset a Gárdony-Pázmánd NKK ellen.

Kemma.hu

A remek formában lévő Esztergomi Vitézek Gárdonyba látogatnak a női NB I/B. 15. fordulójában. Az esztergomiak nagyon jó szezont futnak, sorozatban kilenc győzelemmel, 12–2-es mérleggel jelenleg a második helyet foglalják el a tabellán. A csapat tagjai azonban nem csak a bajnokságban aratnak. A Magyar Kupában már két élvonalbeli ellenfelet búcsúztattak, elsőként a Budaörsöt győzték le 30–25-re, legutóbb pedig az Alba Fehérvár KC együttesét 32–26-ra.Következő ellenfelük, a Gárdony azonban nincs jó formában. 3 győzelemmel, 2 döntetlennel és 9 vereséggel csak a 14-ik helyen áll a bajnokságban.

Kézilabda, NB I/B., női, alapszakasz, 15. forduló
Gárdony-Pázmánd NKK - Esztergomi Vitézek
Gárdony, Gárdonyi Géza Általános Iskola Sportcsarnok, szombat, 18 óra.

Mezőségi Irén, az esztergomiak technikai vezetője a csapat legutóbbi, Orosháza elleni mérkőzés után elmondta, a szerdai szenzációs Magyar Kupa-mérkőzés után pár napra rá bajnoki mérkőzésen 10 gólos győzelmet aratni egy dobogóra pályázó csapat ellen, úgy gondolja, remek teljesítmény. Az első félidőben igaz, hogy akadozott a játékuk, a szokásosnál több volt a technikai hiba. A második félidőre már úgy jöttek ki a lányok a pályára, hogy újra öröm volt nézni a játékukat – nyilatkozta Mezőségi. Voltak kiemelkedő teljesítmények ismét, de véleménye szerint a csapatunk erőssége a csapategységben rejlik. Elmondta: a lányokon látszik, hogy élvezettel űzik ezt a játékot, kiszolgálják a nagyszerű közönséget.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában