Összefogás

2023.12.27. 10:11

Együttműködnek az esztergomi kosarasok Győrrel

Együttműködési megállapodást kötött egymással az UNI Győr NKA és az Esztergomi Kosárlabdázók Egylete.

Kemma.hu

A szerződést a Sopron Basket elleni bajnoki mérkőzést követően írta alá Fűzy András, az UNI Győr NKA elnöke és Erős Péter, az esztergomiak első embere. 

„Nemcsak Győrben, hanem a régióban is szerteágazóan dolgozunk – kezdte Fűzy András. – A tatai és tatabányai régióban már több száz gyerek pattogtatja a labdát a mi égiszünk, szakmai támogatásunk mellett. Kerestük még a térképen azokat a fehér foltokat, melyen a kosárlabdát lehet fejleszteni, ott is tudjunk szakmai és tárgyi segítséget nyújtani, minél több játékost bevonni a képzésbe. Így kerültek képbe az esztergomiak, jövő év elején pedig a komáromiakkal is megkötünk egy hasonló szerződést. Ezzel Dunántúlon az egyik legnagyobb lefedettségű akadémia leszünk.” – olvasható a gyorikosar.hu oldalán.

Mint ahogyan azt a TSE Basket Facebook-oldalán olvashatjuk, szezon eleje óta látványosan látható a fejlődés a szemléletváltás, ami napi szinten kamatozik Esztergomban. A gyerekek és edzők nyitottak voltak az újra, ami hatékonyságban és szellemiségben mutatkozik meg első körben. Mint írják: 

Örülünk sikereiteknek és remélem a kapcsolat eredményei hosszútávon is megmutatkoznak majd.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában