Röplabda

2023.11.29. 11:34

Roppant sima győzelmet aratott a TRSE

A listavezető TRSE nem adott esélyt ajkai riválisának.

Kun Attila

A TRSE ellenállhatatlanul játszik a bajnokságban

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

Röplabda, NB II., Nyugati csoport, női, 8. forduló

Tatabányai RSE–Röpisuli SE 3-0 (11, 14, 10)

Tatabánya, 77 néző, vezette: Barabás B. Á.

TRSE: Sinai, Balabás 12, Kárpáti 2, Horváth 9, Kocsis 10, Velő 12. Csere: Zoltán, Keszthelyi (liberók) Nagy 2, Csordás 4, Torma 5, Borbély 2. Vezetőedző: Szabados István.

A listavezető, összes eddigi mérkőzését megnyerő és ezeken mindössze egy szettet veszítő TRSE a mezőny második feléhez tartozó ajkai riválisát látta vendégül. A papírforma hazai győzelmet ígért, amelyet a tatabányai lányok elsősorban kiváló nyitásaiknak köszönhetőn simán, mindössze 52 percnyi játék után igazoltak is. A TRSE ezzel a győzelemmel megerősítette vezető pozícióját a Nyugati csoportban. 

Szabados István: – Sosem könnyű az Ajka ellen játszani, ezt már mondtam korábban is. Azt gondolom, hogy úgy zajlott a mérkőzés, ahogy azt elterveztük. Mindenki lehetőséget kapott és élt is vele. A végén U20-as játékosainkkal értük el a legnagyobb különbséget. Jövő héten utazunk Győrbe, majd azt követően vár ránk egy rangadó a Balatonfüred ellen. Azon a mérkőzésen szeretnénk bebiztosítani, hogy a Nyugati csoport első vagy második helyén végezzünk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában