Jégkorong

2023.11.30. 16:04

Negyedjére tudott nyerni a Tatabányai Polipok

Három vereség után jött az első siker.

Kun Attila

Négy mérkőzésen van túl a Polipok a bajnokságban

Forrás: Facebook/Tatabányai Polipok

A Tatabányai Polipok együttese is megkezdte szereplését az országos bajnokságban, mégpedig az OB IV. D csoportjában. A tatabányai csapat első mérkőzését a Jégoroszlánok ellen vívta Budapesten és 4-2-es vereséget szenvedett (mindkét tatabányai gólt Pap Örs szerezte és mindkétszer Varga Dávid Ferenc volt az előkészítő). A következő meccsét (szintén a fővárosban) az ESMTK Jégkockákkal játszotta a Polipok és ezúttal 3-2-re kapott ki (gólszerzők: Vancsó Arnold, Pap Örs, gólpassz: Noll Viktor). 

A harmadik összecsapáson (ismét Budapesten) sem sikerült javítani, ezúttal az Óbudai Gepárd verte a Tatabányát 4-2-re (gólszerzők: Vámos Krisztián, Pap Örs, gólpassz: Rozgonyi Gergely, Vancsó Arnold, Varga Dávid Ferenc). Legutóbb végre összejött a javítás: a Tatabánya 6-2-re győzött Érden a Kárpáti Farkasok ellen (gólszerzők: Makszim Botond 2, Pap Örs, Varga Dávid Ferenc, Vancsó Arnold, Futó Zsolt, gólpassz: Pap Örs 3, Noll Viktor). Érdekesség, hogy mind a négy meccsen a Polipok lőtte az első gólt, de ezt csak egyszer sikerült győzelemre váltania... A Polipok jelenleg az ötödik a nyolccsapatos mezőnyben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában