Vízilabda

2023.11.12. 18:48

Megvolt az esély a pontszerzésre...

Az egriek jó napot fogtak ki az ezúttal gyengébben játszó Tatabánya ellen.

Petrik József

Nem volt formában a TVSE

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

Vízilabda, OB I. B, férfi, 8. forduló 

Eszterházy Egyetem–Tatabányai Vízmű SE 10-6 (2-1, 3-3, 3-2, 2-0) 

Eger, Bitskey Aladár uszoda, 100 néző, vezette: Tóth B., Győri A. 

Tatabánya: Szabó II. – Gombos 2, Niklász, Szőke 1, Várnagy M. 1/1, Fekete M., Kósi Kelly 1. Csere: Németh A., Tátrai, Dubinák 1, Galler, Kovács P., Végh L. Edző: Gebauer Lajos. 

Gól emberelőnyből: 10/5, illetve 9/4. 

Gól ötméteresből: 1/1, illetve 2/1. 

Semmi előjele nem volt annak, hogy ezen a mérkőzésen sima vereséget szenvedhetnek a vízművesek. Ám a tatabányaiakból ezúttal hiányzott a kellő tűz és lelkesedés, a házigazdák ráadásul jó napot fogtak ki. Három negyeden keresztül azonban még így is volt sansza a Gebauer-tanítványoknak a pontszerzésre, hiszen a kétgólos hátrányt nem annyira bonyolult ledolgozni nyolc perc alatt. Ezen a hétvégén azonban döcögött a TVSE szekere, miközben még egy ötméterest is sikerült elhibáznia… 

Ennek ellenére sincs gond a gárda háza táján, hiszen a vízművesek eddig várakozáson felül teljesítettek a pontvadászatban. Éppen ezért erről az útról jó lenne, ha nem térnének le… 

Gebauer Lajos: – Az egriek most jobban játszottak nálunk, mi viszont gyengébb napot fogtunk ki. De emiatt nem kell búslakodni, dolgozunk tovább, hogy minél kevesebbszer forduljanak elő hasonló mérkőzések. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában