Vízilabda

2023.11.12. 18:48

Megvolt az esély a pontszerzésre...

Az egriek jó napot fogtak ki az ezúttal gyengébben játszó Tatabánya ellen.

Petrik József

Nem volt formában a TVSE

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

Vízilabda, OB I. B, férfi, 8. forduló 

Eszterházy Egyetem–Tatabányai Vízmű SE 10-6 (2-1, 3-3, 3-2, 2-0) 

Eger, Bitskey Aladár uszoda, 100 néző, vezette: Tóth B., Győri A. 

Tatabánya: Szabó II. – Gombos 2, Niklász, Szőke 1, Várnagy M. 1/1, Fekete M., Kósi Kelly 1. Csere: Németh A., Tátrai, Dubinák 1, Galler, Kovács P., Végh L. Edző: Gebauer Lajos. 

Gól emberelőnyből: 10/5, illetve 9/4. 

Gól ötméteresből: 1/1, illetve 2/1. 

Semmi előjele nem volt annak, hogy ezen a mérkőzésen sima vereséget szenvedhetnek a vízművesek. Ám a tatabányaiakból ezúttal hiányzott a kellő tűz és lelkesedés, a házigazdák ráadásul jó napot fogtak ki. Három negyeden keresztül azonban még így is volt sansza a Gebauer-tanítványoknak a pontszerzésre, hiszen a kétgólos hátrányt nem annyira bonyolult ledolgozni nyolc perc alatt. Ezen a hétvégén azonban döcögött a TVSE szekere, miközben még egy ötméterest is sikerült elhibáznia… 

Ennek ellenére sincs gond a gárda háza táján, hiszen a vízművesek eddig várakozáson felül teljesítettek a pontvadászatban. Éppen ezért erről az útról jó lenne, ha nem térnének le… 

Gebauer Lajos: – Az egriek most jobban játszottak nálunk, mi viszont gyengébb napot fogtunk ki. De emiatt nem kell búslakodni, dolgozunk tovább, hogy minél kevesebbszer forduljanak elő hasonló mérkőzések. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában