Születésnap

2023.11.13. 21:12

Megható videó: énekkel és öleléssel ünnepelték a 68 éves Pöci bát a tatabányai fiatalok

P. Nagy László - vagy ahogyan mindenki ismeri - Pöci Bá' évek hosszú sora óta tanítja, neveli a fiatalokat a labdarúgás szeretetére, és adja át a tudást a fiataloknak.

Kemma.hu

A Tatabányai Sport Club U17 és U19 Csapatai Edzőikkel, Takács Gáborral és Schön Lászlóval ma énekszóval, öleléssel köszöntötték a 68. születésnapját ünneplő Mentorukat, Tanácsadójukat, P. Nagy Lászlót – olvasható az Opus Tigáz Tatabánya hivatalos Facebook-oldalán.

Mint írják: Pöci Bá' évek hosszú sora óta tanítja, neveli a fiatalokat a labdarúgás szeretetére, adja át a tudást a srácoknak.

P. Nagy László, közismert nevén Pöci az, akit Tatabányán mindenki ismer, aki csak egy kicsit jártas a sportban, a labdarúgásban. 1976 óta tatabányai, volt olimpiai válogatott focista, többször a Tatabánya edzője is, most nyugdíjas, de közben meg az utánpótlásért felelős szakmai koordinátor is egyben. Hallgassátok meg vele készült podcastünket

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában