Teke

2023.11.29. 08:45

A szezon végére elfogyott tekéseink lendülete

Mindegyik csapatunk vereséggel zárta az évet.

Kun Attila

A Nyergesújfalu (pirosban) és az Oroszlány is elveszítette idei utolsó bajnokiját

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

A másod- és harmadosztályú csapatbajnokságokban is az idei utolsó forduló mérkőzéseit játszották a csapatok. Vármegyénk felnőttegyüttesei számára rosszul sikerült a forduló, hiszen mind a négyen veszítettek. Az NB I-ben a Nyergesújfalu hazai pályán kapott ki a Sárvártól, míg az Oroszlány ha szoros meccsen is, de alulmaradt Szombathelyen. Tegyük hozzá, egyik csapatunknak sem volt könnyű dolga, hiszen a Sárvár az első, az Oroszlányt legyőző Nagymizdó pedig a második helyen áll a bajnokságban. Az OSZE ezzel a vereséggel a hetedik helyre csúszott vissza, a Nyergesújfalu maradt a 10. pozícióban. 

Az ificsapatok közül az Oroszlány 4-0-ra nyert, a Nyergesújfalu ugyanennyire veszített, előbbi az ötödik, utóbbi a 10. helyen zárta az őszi idényt. 

Az NB II-ben a kisbér-hántai Jobb Dáma Sárváron, a Tatabánya pedig Sopronban veszített, azonban előbbi így is megtartotta negyedik, utóbbi pedig nyolcadik helyét. 

NB I., Nyugati csoport, férfi, 11. forduló

Nyergesújfalu VSE–Sárvári Kinizsi SE 2-6 (3221-3252)

TOPIDÓ Nagymizdó SE–Oroszlányi SZE 5-3 (3354-3341)

NB II., Nyugati csoport, férfi, 11. forduló

Fülöp Borozó & Zöldfa Italker TSE–Jobb Dáma SE 7-1 (3279-3194)

Soproni Sörgurítók SE–Tatabányai SC 5-3 (3028-3000)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában