Vízilabda

2023.11.09. 17:51

A negyedik negyed döntőnek bizonyult

Sokáig egálközeli volt a Szentes elleni találkozó.

Petrik József

A kilencedik helyen tanyázik a csapat

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Vízilabda OB I., női, 7. forduló
Tatabánya Women Water Polo – Valdor Szentes 7-11 (2-5, 3-0, 2-2, 0-4)
Tatabánya, 100 néző, vezette: Debreceni Nóra, Bors Dorottya.
Tatabánya WWP: Kovács D. – Zantleitner H. 2, Zink, Orbán 1, Németh V., Kovács J. 2, Zink. Csere: Kurucz 1, Nagy J. 1, Lengyel D., Becsey, Donauer, Rend. Edző: Zantleitner Krisztina.
Kihasznált emberelőny: 3/0, illetve 7/4. Gól ötméteresből: 1/1, illetve 0.
Kipontozódott: Zink

A masszív középcsapatnak számító szentesiek úgy örültek a fiatal tatabányai együttes felett aratott győzelmüknek, mintha a bajnokságot nyerték volna meg. Az örömük némiképp indokolt volt, mert az első negyedet követően a házigazdák rendezték a soraikat, és kiegyenlítettek. A harmadik felvonásban felváltva esetek a gólok, olyannyira, hogy már a Tatabánya is vezetett. Aztán az utolsó nyolc percben, a döntő pillanatokban elkerülhető gólokat kaptak a vendéglátók, így a tapasztaltabb szentesiek vihették haza a három pontot.

Zantleitner Krisztina: - A nehezebb felkészülés és a közös gyakorlás hiánya éppen a hajrában ütközött ki, de a végén így is a rutin, illetve a több közös edzés volt a mérvadó. Emellett a döntő pillanatokban olyan gólokat kaptunk, amelyeket nagyobb koncentrálással, fegyelmezettebb játékkal megúszhattunk volna.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában