Megyei foci

2023.10.14. 10:45

Nem túlzunk: az egész ország egy harmadosztályú meccsre lesz kíváncsi

A Bajóti Szikra Naszályra látogat a hétvégén a területi harmadosztály nyolcadik fordulójában.

Herczeg István

A TABAK (zöld-fehérben) egyelőre hibátlan mérleggel áll

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Peter

Érdekesnek ígérkezik a területi harmadosztály nyolcadik fordulója is. Északon a hétvége rangadója a Dunaalmás-Ete lesz, azaz a listavezető és a címvédő összecsapása. A Dunaalmás eddig mind a hét meccsét megnyerte, az Ete ennél gyengébben rajtolt, de jó meccs lesz. Szintén fontos lesz a Bana-Bokod párharc, mindkét gárda a dobogóért harcol, a Bana jelenleg a második, a Bokod a negyedik. A Szákszendnek Bársonyosról kellene elhoznia a három pontot, a Dad és a Bakonyszombathely alsóházi derbit vív, a Császár pedig a Kocs csapatát verné hazai pályán - ahogy a Csém is ezt tenné a Réde ellen. 

Északon az angolaiakkal felvértezett Bajóti Szikra Naszályra utazik, ahol a listavezető vajmi kevés esélyt fog adni a vendégeknek az eddigi mérkőzések alapján. A Pilismarót számára kötelező lenne a három pont begyűjtése a Héreg ellen. Az ötből ötös mérleggel álló TABAK rangadót vív a Szomóddal, ám a vendégek azért esélyesebbnek tűnnek. A Széchenyi TSE Vértestolnára utazik, a hazai csapat még nem tudott győzni, és nem biztos, hogy most kezdik el. A negyedik helyen álló Oroszlány Süttőn gyarapíthatja pontjai számát.

A naszályi futballcsapat külön posztban hívta fel a figyelmet arra, hogy a Bajót elleni meccs kiemelt jelentősséggel bír, így arra kéri a szurkolóit, hogy sportszerűen buzdítsák a csapatot. 

 

Eurotrade Solar Területi III. osztály, Dél, 8. forduló
Október 15, vasárnap, 15 óra
Bársonyos SK-Szákszendi SE, Dad SE-Bakonyszombathelyi KSE, D.M.A.C. Dunaalmás-Etei SE, Császári SE-Kocs KSE, Banai KSK-Bokod FCE, Csémi SE-Rédei KSE.
Eurotrade Solar Területi III. osztály, Észak, 8. forduló
Naszály SE-Bajóti Szikra SE, Pilismarót SC-Héreg FC, Süttői SC-Oroszlányi SZE, Bar-Nul Szomód SE-TABAK, Vértestolnai TE-Széchenyi TSE.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában