Vízilabda

2023.10.11. 09:02

Nehéz meccs előtt a Tatabánya

Hétközi meccset játszanak a vízilabdás hölgyek.

Kemma.hu

A kilencedik helyen tanyázik a csapat

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Vízilabda OB I., női. 2. forduló
Tatabánya Womens Water Polo – BVSC-Zugló
Tatabánya, szerda: 13 óra.

A házigazdák mostani ellenfele, a fővárosi vasutas csapat a szegediek legyőzésével kezdte az idei pontvadászatot. A fiatal tatabányai együttes ellenben a bajnokság egyik favoritjának számító Ferencváros otthonában, a Népligetben próbált szerencsét. Az FTC bajnokesélyeshez méltóan játszva nyert Zantleitner Krisztina vezetőedző csapata ellen.

- A BVSC, ha nincsenek is olyan klasszis pólósai, mint a Ferencvárosnak, összeszokottabb együttesnek tűnik – emelte ki a tatabányaiak szakvezetője. – Ezen túl a budapesti gárda csupa rutinos, felnőtt játékosból áll. Ennek ellenére abban reménykedem, hogy sikerül ellenük szoros negyedeket játszanunk. Emellett igyekszem majd valamennyi játékosomnak lehetőséget adni, hogy tapasztalatokat gyűjthessen éles meccsen.

Zantleitner Krisztina azt is elárult, hogy a BVSC, valamint az azt követő Egerrel szembeni találkozót is fel szeretné használni a Győr elleni összecsapásra felkészülésként. A Tatabánya WWP egyébként komplett kerettel készülhet a fővárosiak vendégjátékára.

A mérkőzést Kevi T. és Tóth K. játékvezetők dirigálják.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában