Másodosztály

2023.09.17. 07:54

Negyedik győzelmére hajt a Baj

Egy meccs elmarad a másodosztályban.

Herczeg István

A Baj (fehérben) a negyedik győzelmére hajt

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Ezúttal hét mérkőzést rendeznek csak a másodosztályban, miután az Ács-Zsámbék II. összecsapást december 3-ra halasztottak. Jó meccsekből így sem lesz hiány: talán az egyik legjobban várt meccs a Környe-Csolnok lesz. A környeiek a második helyen állnak, s még veretlenek. A Csolnok ugyan még nem nyert, de az előző hétvégén majdnem elverte a Mocsát, szóval a Környének sem lesz egyszerű dolga. 

Jó összecsapás lehet a nyolcadik helyen álló Tokod és a negyedik Tatabányai Vasas párharca is, hiszen itt mindössze egy pont a differencia, így adott esetben egy helycsere is elképzelhető. Az eddig egyedüliként hibátlan Baj KSE Nagyigmándra utazik, hogy begyűjtse a negyedik győzelmét is, és erre minden esélye meg is van. A Mocsa számára kötelező lenne a három pont megszerzése, hiszen a meglepetésre még pont nélkül álló Bakonysárkány vendége lesz a csapat. A Bakonysárkány jobb annál, mint amit a tabella mutat, de így is bravúr lenne Csizmadia Rajmundék ellen a pontszerzés. A Gyermely egyszer, az Ászár kétszer nyert ezidáig, most egymás ellen szállnak harcban egy igazán háromesélyes derbin. A három pont nélkül álló csapat egyike a Kisbér, bár ez sokáig nem lesz így. Most a jó formában lévő Dunaszentmiklós ellen próbálhatnak javítani hazai közönség előtt, bár ez aligha lesz egyszerű. A Tardosi FC-TAC és a Piliscsév ugyanúgy kezdte a szezont, két győzelem után vereség az előző körben, most pedig egymás ellen javíthatnak.

Területi II. osztály, 4. forduló
Szeptember 17, vasárnap, 16 óra
Gyermely-Ászár KSE, Kisbéri SSE-Dunaszentmiklósi SE, Környe SE-Csolnoki SZSE, Bakonysárkányi SE-Mocsa KSE, Nagyigmándi KSK-Baj KSE, Tardosi FC-TAC-Piliscsévi SE, Tokod SE-Tatabányai Vasas. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában