Megyei foci

2023.09.24. 06:20

Az első és a második csatázik a harmadosztályban

Mindkét csoportnak új listavezetője lehet.

Herczeg István

Az Ete (pirosban) szombaton kezdi meg a fordulót

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

A harmadosztályban ezúttal szombaton kezdődött a forduló, hiszen ekkor rendezték az Ete-Réde meccset. Ez 6-2-es etei győzelemmel zárult.

Vasárnap a Banának kötelező lenne a győzelem Bakonyszombathelyen, a Császárnak pedig Bársonyoson. A hibátlan mérleggel álló Dunaalmásnak sem szabad, hogy gondot jelentsen a Dad. A szintén hibátlan Bokod viszont meg fog szenvedni Szákszenden. A jelenleg ötödik Csém is szeretné elvinni mindhárom pontot az újonc Kocs otthonából. Északon szuperrangadó lesz, hiszen a bajnoki cím két legnagyobb várományosa fog majd összecsapni Naszályon, hiszen a Pilismarót látogat oda. 

A Naszály jelenleg listavezető, a Pilismarót pedig mindhárom meccsét megnyerte, így ha a negyediket is behúzza, visszaelőzi a Naszályt a tabella élén. Az Annavölgy a pont nélkül álló Süttő ellen szerezheti meg második győzelmét. A Héreg-Vértestolna is pikáns rangadó lesz, hiszen nemrégiben még közös csapatot indítottak, most pedig külön álltak rajthoz, pontot még egyik csapat sem tudott szerezni, így kettőzött erővel mennek ennek a meccsnek. Az Oroszlány a jól rajtoló Széchenyi TSE csapatát fogadja. A Szomód elvileg a Bajóti Szikra ellen vív, de a vendégek még egyszer sem tudtak kiállni idén. 

Eurotrade Solar Területi III. osztály, Dél, 5. forduló 
Szeptember 23, szombat, 16 óra 
Etei SE-Réde KSE 
Szeptember 24, vasárnap, 16 óra 
Bakonyszombathelyi KSE-Banai KSK, Bársonyos SK-Császári SE, Dad SE-D.M.A.C. Dunaalmás, Kocs KSE-Csémi SE, Szákszendi SE-Bokod FCE. 
Eurotrade Solar Területi III. osztály, Észak, 5. forduló 
Héreg FC-Vértestolnai TE, Bar-Nul Szomód-Bajóti Szikra SE, Annavölgyi BSE-Süttői SC, Naszály SE-Pilismarót SC, Oroszlányi SZE-Széchenyi TSE. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában